آشنایی با انواع غذاهای سنتی دزفول

نان چرب دزفولی, غذاهای محلی در دزفول, آش ارده دزفول آشنایی با غذاهای سنتی دزفول، غذاهای لذیذ و رنگارنگ محلی. دزفول غذاهای محلی خوشمزه و خوش رنگی دارد که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم. معرفی غذاهای سنتی دزفول • اپیوز (اشکنه) غذاهای محلی دزفول, غذاهای اصیل و سنتی دزفول, غذای محلی دزفول, سوغات دزفول آشکنه یکی از غذاهای سنتی دزفول است. مواد لازم: پیاز، نان خشک، دانه انار خشک، ادویه جات. فلفل. ، دستور نمک و زردچوبه: ابتدا پیاز را خلالی کرده و سپس در روغن تفت می دهیم، وقتی پیاز سرخ شد آب و ادویه های مربوطه را به این غذای محلی اضافه می کنیم. نان خشک را به قطعات کوچک و خوش طعم خرد می کنیم و نان را به مواد بالا اضافه می کنیم تا با هم بپزند و جا بیفتند. لازم به ذکر است که وجود دانه های خشک شده انار اجباری نیست و می توان آن را با رب انار جایگزین کرد.(طرز تهیه اشکنه) • برونی (صندلی سلطان) مواد لازم: لوبیا، سیر، لیمو عمانی، فلفل، زردچوبه طرز تهیه: برای پخت این غذای محلی، مرحله اول جدا کردن لوبیا خشک از پوست آن است، مرحله دوم: برای ریختن آنها در یک قابلمه آب استدر مرحله سوم تا حد امکان سیر، فلفل، زردچوبه و لیمو عمانی را به مواد اضافه کنید و بعد از هم زدن اجازه دهید کاملا بپزند. این غذا را قبل از سرو باید با چرخ گوشت صاف کنید و بعد از این کار روی میز بگذارید. مسنایمگ2 برشک یکی از غذاهای سنتی دزفولی است. مواد لازم: آرد، روغن، شکر، زعفران. طرز تهیه: ابتدا آرد را با روغن مخلوط می کنیم قبل از اینکه داغ شود اضافه می کنیم تا سرخ شود در مرحله بعد زعفران و آب و شکر را به آنها اضافه می کنیم. این غذای محلی بیشتر مناسب خانم هایی است که فارغ التحصیل شده اند • حمیس توله مواد لازم: توله، دانه انار خشک، رب انار، پیاز و ادویه جات. بعد از پختن گوشت بره، آب داخل ظرف خالی می شود و پیازهای خرد شده قبلی سرخ می شود، در نسخه قدیمی دانه های انار به مواد اضافه می شود. و نکته آخر اینکه بره پخته شده را با رب انار سرخ کنید.• بنگو (ماست و خیار) غذاهای سنتی دزفول, معرفی غذاهای سنتی دزفول, غذاهای محلی دزفول بنگو یا ماست و خیار از غذاهای سنتی دزفول مواد لازم: خیار، ماست، نمک، پیاز، پونه نمک لازم به آنها اضافه می شود.با افزودن ماست و پونه کوهی مواد کامل شده و پس از مخلوط شدن به مرحله خوردن منتقل می شوند. ماسووا معرفی غذاهای سنتی دزفول, غذاهای محلی دزفول, غذاهای اصیل و سنتی دزفول ماسووا یکی از غذاهای محبوب دزفول است. گوشت را با هم می پزیم و بعد یک فنجان برنج را داخل موادمان می ریزیم تا با هم جا بیفتند. بعد از آماده شدن مواد را می زنیم و شوید و شنبلیله را بعد از خرد کردن اضافه می کنیم، در مرحله بعد یک کیلو یا بیشتر ماست به ظرف مواد اضافه می کنیم و دوباره روی آتش می گذاریم سپس سیر و پیاز را تفت می دهیم. غذای ما. (طرز تهیه سوپ ماسوره) سوپ ماسوره غذاهای اصیل و سنتی دزفول, غذای محلی دزفول, سوغات دزفول یک غذای پرطرفدار در دزفول است. مواد لازم: برنج، ماش، آب یا ارده کنجد، شیره خرما طرز تهیه: ابتدا ماش را پخته و پس از آبکشی، برنج را داخل حبوبات می ریزیم. حتی نرم، همدیگر را ببوسید، پس از پخته شدن برنج، آن را از قابلمه به یک کاسه یا سینی بزرگ منتقل کنید، سپس آرد را به آرامی اضافه کنید و مخلوط کنید. غذای آماده شده با شیر خرما میل می شود.مواد لازم: سبزی چغندر، چغندر، ماش، برنج، روغن، آب کنجد یا برنج: در مرحله اول چغندر و برگ چغندر را خرد می کنیم و سپس می گذاریم بجوشد، ماش و برنج را به آن اضافه می کنیم. و با هم کاملا بپزیدبعد از پخت مواد را به ظرف منتقل می کنیم. در مرحله بعد آب کنجد را روی سطح غذا می ریزند تا آماده مصرف شود سوپ لیست غذاهای سنتی دزفول, طرز تهیه غذاهای سنتی دزفول, غذاهای سنتی دزفول یک غذای محلی محبوب در دزفول است. و سپس مواد دیگر را به آن اضافه کنید، مقدار برنج مصرفی در سوپ باید نسبتا کم باشد و چون این غذا به صورت رقیق تهیه می شود شبیه سوپ می باشد. این غذای محلی برای بیمار در زمان سرماخوردگی مناسب است.هریسه (حلیم) مواد لازم: حلیمی گندم، گوشت، چربی دنبه گوسفند طرز تهیه: برای تهیه حلیم دزفولی ابتدا دو تکه گندم را در آب خیس می کنیم و یک تا دو ساعت می گذاریم در آنجا بماند، سپس آب گندم را اضافه می کنیم. آن ها را خالی می کنیم و به همراه گوشت و بره در ظرف می گذاریم تا بپزد، وقتی موادمان پخته شد نمک لازم را اضافه می کنیم و با گوشت کوب یا همزن هم می زنیم، در صورتی که مواد کم آب بود می شود. سفت شود، بنابراین در این حالت کمی شیر یا آب به آن اضافه می شود، باید مواد نرم را با هم زدن به حدی ترکیب کنید که دانه ها در آن دیده نشوند.بعد از آماده شدن غذا، بنا به ذائقه با دارچین، روغن یا شکر میل می شود. قلیه ماهی MASNAIMG 7 قلیه ماهی یک غذای مقوی و محبوب در دزفول است. مواد لازم: ماهی (نمک، هامور، هامور، حلوای سیاه)، سبزی شنبلیله. ، برگ گشنیز، پیاز، تمر هندی، رب گوجه فرنگی. دستور غذا: کارمان را با انتخاب ماهی که تیغه های ریز در گوشت ندارد شروع می کنیم. برای تهیه قلیه ماهی، ماهی را به قطعات کوچک تقسیم کرده و آن را کاملا بشویید تا از هرگونه آلودگی پاک شود. بعد از اینکه پیاز را خرد کردیم با کمی روغن تفت می دهیم. سپس سیر خرد شده، شنبلیله و گشنیز را اضافه می کنیم. در مرحله بعد ماهی را با سبزیجات و مقداری زردچوبه و نمک ترکیب می کنیم و سپس آب تمر هندی و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد به مدت 30 دقیقه بپزند. قلیه ماهی را می توان به تنهایی یا همراه با نان خورد، اما بهترین روش برای سرو قلیه ماهی به صورت برنج و خورش است.(طرز تهیه قلیه ماهی) قیمه غذاهای اصیل و سنتی دزفول, غذای محلی دزفول, سوغات دزفول یکی از غذاهای دریایی پرطرفدار دزفول است. مواد لازم: طعم ماهی، سبزی پلو، گشنیز، شنبلیله، پیاز، سیر، آب تمر هندی، ادویه جات شامل نمک و فلفل سیاه، رب گوجه فرنگی دستور تهیه: ابتدا داخل آن را تمیز می کنیم. شکم ماهی را بجوشانیدنیازی به تمیز کردن فلس های ماهی نیست و بهتر است برای جلوگیری از سوختن پوست هنگام کباب کردن، کمی شیره خرما بمالید. داخل شکم ماهی کمی آب تمر هندی میریزیم تا جذب گوشت ماهی شود. سپس سبزی و پیاز را خرد می کنیم. بهتر است سیر را به جای خرد کردن و اضافه کردن به سبزیجات رنده کنید، سیر داغ و پیاز رنده شده را سرخ کنید و مقداری تمر هندی بدون آب اضافه کنید، در مرحله بعد فلفل، نمک، آب تمر هندی را اضافه کنید و رب گوجه فرنگی را مخلوط کنید و بگذارید. داخل شکم ماهی حالا ماهی را در فر یا آتش و حرارت می دهیم، البته می توان آن را در روغن سرخ کرد، اما متداول ترین روش، تفت دادن ماهی است. بعد از پختن گوشت ماهی، قیمه آماده مصرف است.معرفی معروف ترین غذاهای سنتی دزفول و آبادان با عکس: آش بامیه (طرز تهیه خورش بامیه)  لیست غذاهای سنتی دزفول, طرز تهیه غذاهای سنتی دزفول, غذاهای سنتی دزفول غذای بامیه دزفول غذاهای سنتی دسر مهلبیا معرفی غذاهای سنتی دزفول, غذاهای محلی دزفول, غذاهای اصیل و سنتی دزفول دسر مهلبیا دزفول سنتی امغست دزفول (طرز تهیه خورش بامیه امگست) از دزفول • فلافل غذاهای اصیل و سنتی دزفول, غذای محلی دزفول, سوغات دزفول فلافل یکی از محبوب ترین غذاهای سنتی در جنوب ایران و دزفول است • کبه عربی (طرز تهیه کبه) غذاهای سنتی دزفول ، معرفی غذاهای سنتی دزفول غذای سنتی کبه عربی از نان چرب دزفول نان چرب غذای سنتی و ساده دزفول نان چرب غذای سنتی ساده دزفول
بیشتر بخوانید:  رسوم و فرهنگ منحصر به فرد مردم تاجیکستان

مطلب پیشنهادی

عروسی درخت نارنج چه مراسمی است

داستان عروسی درخت انار عروسی درخت انار عطر شکوفه های نارنج خیابان های شیراز را …