طرز تهیه ترشی آجیلی

درست کردن ترشی آجیلی,تهیه ترشی با آجیل طعم ترشی آجیل شیرین است به سلیقه خود می توانید مقدار برگ زردآلو و سرکه را کم و زیاد کنید مواد لازم: بادام هندی 200 گرم بادام 200 گرم گردو 200 گرم پیستا 200 گرم گرم برگ زردآلو، 250 گرم آب جوشیده و نصف فنجان (600 میلی لیتر) (سه و نیم پیمانه سرکه سفید (600 میلی لیتر)، چند تکه دارچین و نصف قاشق چایخوری طرز تهیه: تمام مغزها را خیس کنید. جدا در آب و پوست آن را جدا کنید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا کاملا خشک شوند برگها را به مدت 1 شب در آب جوش خیس کنید تا کاملا نرم شوند سپس سرکه را اضافه کرده و تابه را روی آتش بگذارید تا مدتی بجوشد. چند دقیقه در مخلوط کن بریزید و پوره کنید تا به شکل سس درآیند سپس ادویه و مغزها را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از خنک شدن خیارشور را در یک لیوان تمیز و در یخچال نگهداری کنید. : 1- همه آجیل ها حتما خام مصرف شوند 2- طعم این ترشی شیرین است، می توانید به ذائقه خود برگه زردآلو و سرکه را کم و بیش اضافه کنید. .
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خوراک لوبيا چيتی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع غذای کامل با پنیر صبحانه

خانه/آموزش آشپزی/طرز تهیه انواع غذای کامل با پنیر صبحانه آموزش …