طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی

طرز تهیه کیک بستنی , پخت کیک بستنی شکلاتی کیک شکلاتی زیر حاوی خامه شکلاتی، آجیل، بستنی و سس کارامل-نارگیل است، زمان لازم برای تهیه مواد: 25 دقیقه، 1 ساعت برای خنک شدن مواد، 4 ساعت یا یک شب برای فریز کردن مواد. یک قاشق چایخوری نمک، یک چهارم قاشق چایخوری شکلات شیرین آب شده، 2 گرم آب، یک چهارم فنجان کره ذوب شده، نصف لیوان شکر، یک دوم پیمانه تخم مرغ، 2 عدد تخم مرغ، یک دوم قاشق چایخوری وانیل، یک دوم فنجان کارامل یک مقدار نارگیل مقداری طرز تهیه: 1- ابتدا بستنی شکلاتی را در یک قابلمه کوچک گلی درست می کنیم و در فریزر می گذاریم تا بسته شود. اگر نمی خواهید می توانید از بستنی شکلاتی که از قبل درست کرده اید استفاده کنید.2- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و آرد و نمک را جداگانه در ظرفی تفت دهید.3- شکلات و آب را در قابلمه کوچکی با هم مخلوط کنید. . حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا ذوب شود.4- در یک کاسه نسبتا بزرگ کره را هم بزنید تا یکدست شود و این کار را 30 ثانیه ادامه دهید.تخم مرغ و وانیل را به مواد اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 1 دقیقه هم بزنید.مخلوط آرد و شیر را کم کم به مواد اضافه کنید و خمیر آماده شده را با قاشق داخل لیوان ها بریزید، وقتی پخت می توانید خلال دندان بچسبانید تا ببینید پخته شده یا نه. کیک را در بشقاب مخصوص آماده کرده و روی آن بستنی و کارامل و آجیل و نارگیل تفت داده شده می ریزیم، نارگیل ها را تفت می دهیم و مواد کیک را آماده می کنیم: ابتدا نارگیل ها را پوست گرفته و ورقه ای برش می دهیم و در آخر می گذاریم. داخل فر با دمای 350 درجه فارنهایت و 2 تا 3 دقیقه این کار را ادامه دهید و در حین کار مرتب تکان می دهیم تا نسوزند و برشته شود ارزش غذایی کیک بستنی شکلاتی در هر وعده: 12 گرم چربی اشباع شده 2 گرم چربی غیراشباع، 261 میلی گرم سدیم، 43 گرم کربوهیدرات، 2 گرم فیبر، 28 گرم شکر، 6 گرم پروتئین بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری.

منبع: خوی وب

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سرکه هلو برای ترشی های پاییزی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …