طرز تهیه کیک کرمی کاسترد

درست کردن کیک کرمی کاسترد,مواد لازم برای کیک کرمی کاسترد طرز تهیه کیک کرمی کاسترد

مواد لازم برای کیک کرمی کاسترد: 3 تخم مرغ، 1 لیوان آرد، 2 پیمانه پودر کاسترد، 2 قاشق غذاخوری پودر کاسترد، 4 قاشق غذاخوری وانیل، بکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری روغن مایع، نصف پیمانه شیر، نصف پیمانه زعفران خیس شده، کمی مواد خامه قنادی، رویه: خامه قنادی پودر شده، 2 تا 3 قاشق غذاخوری شکر، شیر سرد، یک لیوان زعفران خیس شده، کمی گلاب، 2 تا 3 قاشق غذاخوری خامه صبحانه، 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه کیک خامه ای: تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سپس روغن و شیر و کمی زعفران صاف شده را اضافه کرده و دوباره مخلوط می کنیم و آرد و خامه قنادی و مخمر شیمیایی را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک می کنیم. سپس به بقیه مواد اضافه کنید. مواد را به صورت دایره ای تا کنید. مایه کیک را در قالبی به قطر 20 سانتی متر بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 35 الی 45 دقیقه بپزید تا روی کیک طلایی شود حالا کاسترد را روی کیک پهن می کنیم. خامه قنادی و شکر را در شیر سرد حل کنید و بگذارید بجوشد.بعد از اینکه شیر کمی گرم شد خامه و مقداری زعفران آماده را اضافه کنید.مواد را مدام هم بزنید تا غلیظ شود و گلوله نشود سپس گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. اجازه دهید کمی خنک شود و هر از گاهی هم بزنید تا روی آن نچسبد. بعد از خارج کردن کیک از قالب، خامه قنادی را روی آن بریزید. و بعد تزئینش کردم وسط کیک سوراخ کردم و مقداری از خامه رو داخلش ریختم.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سرکه هندوانه به عنوان سس برای سالاد سبزیجات

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …