طرز تهیه لوز زعفرانی

مواد لازم برای تهیه لوز زعفرانی,نحوه درست کردن لوز زعفرانی طرز تهیه بلوز زعفرانی

مواد لازم برای لوز زعفرانی: 300 گرم بادام پودر شده 1/5 لیوان آب 3/4 لیوان آب زعفران پودر شده 2 گرم پودر قند 30 گرم پودر پسته به همین مقدار برای تزئین بادام زعفران : شکر و آب را می گذاریم بجوشد تا غلیظ شود وقتی می گذاریم کش بیاید تا به انگشت برسد سپس می گذاریم خنک شود و حدود 10 دقیقه با همزن می زنیم تا سفید و کشدار شود سپس زعفران را اضافه می کنیم. که ما آماده کرده ایم با 1 قاشق غذاخوری آب و کمی با همزن مخلوط کنید سپس مواد را با پودر بادام و پودر قند مخلوط کنید و خمیر را در قالب ها بریزید و در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد سپس از قالب خارج کنید. و با پودر پسته تزیین کنید، اگر خمیرتان شل بود، پودر بادام بیشتری اضافه کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه توپک های بیسکویتی با سس شکلات

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …