بهترین برنج ارزان برای آشپزی هر روزه

سلام خدمت شما دوستان و همراهان عزیز. در این مطلب قصد داریم به شما برنجی را برای آشپزی معرفی کنیم که از نظر قیمت مناسب است و اگر شما زمان زیادی را با آشپزی سپری می‌کنید این برنج می‌تواند برای طبخ پلو برای شما گزینه مناسبی باشد. پس اگر یک آشپزباشی عالی هستی تا انتهای این مطلب همراه ما باش

برنج شیرودی

برنج شیرودی از برنج‌های خیلی خوب و با کیفیت ایرانی است که از نظر قیمت بسیار قیمت مناسبی دارد و شما به عنوان یک برنج متوسط و قیمت پایین می‌توانید برای آشپزی از آن استفاده کنید.

این برنج در شهر فریدونکنار به خوبی کشت می‌شود و اگر شما قصد خرید این برنج را دارید بهتر است برنج شیرودی که در شهر فریدونکنار کشت می‌شود را خرید کنید. برای خرید برنج شیرودی با قیمت مناسب می‌ةوانید به این لینک مراجعه کنید.

تاریخچه برنج اعلای شیرودی؟

در سال ۱۳۶۹ در موسسه تحقیقات اصلاح نژاد تهیه نهال و بذر استان مازندران دو رقم برنج طارم دیلمانی و برنج خزر پر محصول را باهم تلاقی دادند و محصول حاصل رقم جدیدی از برنج ایرانی به نام شیرودی شد که علاوه بر داشتن کیفیت و طعم مطلوب برنج طارم ایرانی، همانند برنج خزر از بازده رشد بالایی برخوردار بوده و به اصطلاح پر محصول بود.
در سال ۱۳۷۵ تعداد ۱۰ لاین حاصل از تلاقی دو برنج دیلمان و خزر به طور آزمایشی در زمین های کشاورزی شهرستان های آمل، چالوس و چپرسر تنکابن کشت شدند و یکی از این لاین ها بازده و کیفیت بالاتری نسبت به سایرین داشت. اسم آن را شیرودی نامیدند و بذر آن از سال ۱۳۸۳ میان کشاورزان توزیع شد و با استقبال خوب آنان مواجه گردید.
این برنج را بنابر یاد بود شهید علی اکبر شیرودی که از شهدای ۸ سال دفاع مقدس منطقه شیرود از شهر تنکابن در استان مازندران است، برنج شیرودی نامیدند.

بیشتر بخوانید:  جان پناه شیشه ای

ویژگی های ظاهری برنج اصل شیرودی:

  1. رنگ دانه سفید و تا حدی کدر
    2. رنگ شلتوک کاهی
    3. طول دانه خام: ۷٫۲
    4. عطر نسبتا متوسط
    5. شکل ظاهری شبیه به طارم هاشمی
    6. معمولا یکدست است و خرده برنج ندارد

طبع برنج شیرودی:

برنج شیرودی برنجی با طبع سرد است که بیشتر در مناطق کوهستانی و سردسیر شمالی مثل استان مازندران کشت و برداشت می شود.
از آنجایی که کیفیت پخت این برنج به سایر برنج های معروف ایرانی از جمله طارم و هاشمی نمی رسد، قیمت آن نیز از این برنج ها کمتر است.
با اینحال کیفیت و ماندگاری پس از پخت آن بسیار برتر از برنج های خارجی می باشد به همین دلیل در رستوران ها ، مجالس و مراسم ها مختلف ترجیح داده می شود.

ماندگاری بالا پس از پخت:

برنج طارم استخوانی یا همان شیرودی همانند هاشمی و طارم ماندگاری بسیار بالایی پس از پخت دارد و این یکی از ویژگی هایی است که آن را به برنجی با کیفیت و قیمت مناسب تبدیل کرده است.
کیفیت ظاهر برنج نیز یکی از فاکتورهای مهم در انتخاب برنج خوب است که برای مصرف کنندگان اهمیت فراوان دارد.
این برنج ظاهری استخوانی و دانه بلند دارد.
پس از پخت نیز به میزان بالایی قد می کشد و نرم و مرطوب می ماند.
برنج استخوانی جزو برنج هایی با عطر ضعیف است بنابراین به دلیل عطر بسیار کم جزو برنج های عطری محسوب نمی شود.

جمع بندی

ما در اینجا سعی کردیم بهترین برنج را برای شما دوستان عزیز معرفی کنیم که از نظر قیمتی قیمت بسیار مناسبی دارد و شما می‌توانید برای استفاده از یک برنج متوسط با قیمت مناسب روی آن حساب باز کنید. همانطور که گفته شد برای خرید این برنج خوب است که از فروشگاه‌های شهر فریدونکنار استفاده کنید که ما لینک فروشگاهی که آن را توصیح می‌کنیم را در بالا برای شما قرار دادیم که می‌توانید از آن خرید خود را انجام دهید.

بیشتر بخوانید:  حاشیه برپایی نمایشگاه پاییزه عرضه مستقیم کالا در سنندج

پایان رپورتاژ آگهی

مطلب پیشنهادی

نکات ایمنی مهم در مورد بالابر که دانستنش ضروریه و ندونستنش صانحه افرین خواهد بود

بالابر ایمن در بالابر پیشرو بالابر پیشرو یکی از شرکت‌های معتبر تولید و فروش انواع …