طرز تهیه انواع ترشی رشتی

ترشی بادمجان رشتی, ترشی لیته رشتی, انواع ترشی رشتی طرز تهیه ترشی رشتی خوشمزه با طعم عالی
شمال ایران همیشه با غذاهای سنتی لذیذش شناخته می شود، علاوه بر غذاهای لذیذ محلی، خیارشورهای تهیه شده با سبزی های محلی شمال هم طرفداران زیادی دارد، ترشی رشتی یکی از خوشمزه های شمالی است. ترشی مخلوطی که می تواند طعم جدیدی را به سفره شما بیاورد. انواع ترشی رشتی طعم های بی نظیر و لذیذی دارند، ویژگی اصلی ترشی رشتی وجود ترکیبات متنوع و استفاده از سبزیجات معطر برای شمال است که در صورت نداشتن آنها می توانید سبزیجات معطری را که در دسترس شماست اضافه کنید. با توجه به سلیقه شماترشی رشتی مواد لازم برای ترشی رشتی گل کلم 700 گرم، کرفس 4 ساقه ریز شده، 100 گرم برگ گل کلم 500 گرم، گوجه سبز 300 گرم، سرکه قرمز به میزان لازم، 4 عدد هویج ریز شده، 20 گرم لوبیا و 20 گرم لوبیا سیاه خرد شده 200 گرم ذرت خرد شده به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم 12 گرم تخم گشنیز له شده طرز تهیه ترشی رشتی برگ کلم و گل کلم هویج و گوجه سبز و کرفس و نعناع و حلوا را بشویید و آب اضافی آن کشیده شود. سپس برش دهید.همه اجزا رو باهم مخلوط کن. نمک، فلفل، نعناع و گشنیز را اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد را در شیشه های تمیز بریزید و سپس روی آن را با سرکه قرمز پر کنید تا روی مواد را بپوشاند و سپس در شیشه ها را ببندید و به مدت 3 هفته در جای خنک قرار دهید تا جا بیفتند. ترشی مخلوط رشتی, ترشی هفت بیجار رشتی با آبغوره, ترشی رشتی ترشی هفت بیجار رشتی

ترشی هفت بیجار رشتی با آبغوره

مواد لازم برای ترشی هفت بیجار رشتی با آبغوره 5 عدد بادمجان، 400 گرم فلفل سبز تند، 5 عدد سبزی معطر (نعناع، ​​پونه کوهی، خالچو 10 عدد، 20 عدد، 20 عدد، بوته آبگوشت به مقدار لازم نمک نوک قاشق چایخوری طرز تهیه ترشی هفت بیجار رشتی بادمجان و گوجه و فلفل سبز را شسته و کاملا خشک کرده و خرد کنید. سبزیجات را ریز خرد کنید. سیر را پوست گرفته و خرد کنید. مواد را در قابلمه بریزید و نمک اضافه کنید و مخلوط کنید سپس در شیشه های تمیز بریزید و روی آن را با آب پر کنید و در شیشه را ببندید و در یخچال نگهداری کنید. ترشی هفت بیجار را می توانید در کنار فسنجان، باقلاقاتوق و برنج ایرانی میل کنید.مواد مورد استفاده در ترشی هفت بیجار باید کاملا نرم و ریز خرد شده باشد به همین دلیل ترشی هفت بیجار جزء ترشی های فوری محسوب می شود و 1 ساعت بعد از آماده شدن قابل استفاده است.ترشی هفت بیجار رشتی با مواد سرکه ترشی هفت بیجار رشتی با سرکه بادمجان 4 عدد سیب زمینی ترشی 2 عدد هویج 2 عدد گل کلم متوسط ​​1 عدد گوجه فرنگی نیم کیلو فلفل دلمه ای 2 عدد کلم قرمز کوچک 1 عدد سیر 1 عدد قورمه سبزی ترشی 4 عدد پوکه سبزی معطر ادویه 2 قاشق چایخوری سرکه فلفل به مقدار لازم طرز تهیه ترشی هفت بیجار رشتی با سرکه سبزی ها را بشویید و بگذارید خشک شوند. سپس ریز خرد کنید. سبزی های خرد شده را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آب آن ها کاملا خشک شود و سپس لایه به لایه داخل شیشه با سبزیجات معطر بریزید. سبزیجات معطر را خرد کنید. می توانید از ترکیب سبزیجاتی مانند نعناع، ​​مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری و ریحان استفاده کنید. اگر سبزیجات تازه در دسترس نیست، می توانید سبزیجات خشک را جایگزین کنید. سرکه را اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند. در ظرف را ببندید و به مدت 1 هفته در دمای اتاق بگذارید تا خودش را بگیرد.طرز تهیه ترشی رشتی, ترشی هفت بیجار رشتی, ترشی هفت بیجار رشتی با سرکه ترشی بادمجان رشتی
مواد لازم برای ترشی بادمجان 10 عدد بادمجان 1/5 لیتر نمک 2 قاشق چایخوری ادویه ترشی 2 قاشق مرباخوری گشنیز 1 بوته فلفل سبز (ترشی تند) 10 عدد ترشی تند و ترشی 000 گرم سبزی ترشی: برای تهیه ترشی بادمجان رشتی این گوشت شمال پر شده با ترشی بادمجان با سبزیجات محلی شمال تهیه می شود اما اگر در دسترس نبود می توانید از سبزیجات معطر دلخواه خود برای تهیه ترشی بادمجان شکم پر استفاده کنید.می توانید از ترکیب نعناع، ​​ترخون، تره و گشنیز به مقدار مساوی استفاده کنید. بادمجان را شسته و بدون پوست کندن از طول برش دهید تا چاقو از طرف دیگر بیرون نیاید و در سرکه در حال جوش قرار دهید تا کمی نرم شود سپس از روی حرارت بردارید و بادمجان را از سرکه خارج کرده و بگذارید. یک طرف آن خنک شود و کمی خشک شود. سبزیجات را ریز خرد کنید. سیر را خلال کرده و به همراه ادویه ها به سبزیجات اضافه کنید. داخل بادمجان ها را با مخلوط سبزیجات پر کنید و لبه های آن را کمی به هم نزدیک کنید و همراه با فلفل داخل شیشه بریزید. شیشه ها را با سرکه پر کنید و در آن ها را ببندید و به مدت 30 روز در جای خنک قرار دهید تا جا بیفتند. همچنین می توانید از گلپر و فلفل سیاه به عنوان ادویه برای بادمجان ترشی شکم پر استفاده کنید. ترشی لیته رشتی, انواع ترشی رشتی, ترشی شمالی, ترشی مخلوط شمالی ترشی رشتی

لیته مواد لازم برای لیته رشتی ترشی بادمجان 1 کیلوگرم سیر 4 حبه هویج 1 کیلوگرم سبزیجات معطر 300 گرم کلم سفید 600 گرم فلفل سبز 1 دانه سیاهدانه به میزان لازم ترشی چوب زردچوبه ادویه به میزان لازم به میزان لازم به میزان لازم طرز تهیه ترشی بادمجان رشتی در مخلوط مساوی آب و سرکه بپزید و کنار بگذارید تا خنک شود سپس خوب آبکش کنید.بادمجان را با سیر و هویج در مخلوط کن خرد کنید. سبزی ها، کلم و فلفل سبز را به کره اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا ریز شود. تندی فلفل بستگی به ذائقه شما دارد و می توانید بیشتر و بیشتر از فلفل سبز استفاده کنید. سیاه دانه، ادویه ترشی، زردچوبه، نمک و سرکه را به مواد ترشی اضافه کنید و مخلوط کنید. مقدار سرکه باید به اندازه ای باشد که مواد نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد. به مدت 1 هفته در دمای اتاق بگذارید تا خودش را بگیرد و سپس انتقال دهید. به یخچال .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کورن داگ

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …