طرز تهیه انواع مربای نارنج

صحیح است و مارمالاد پرتقال با پوست پرتقال به دو صورت کامل یا صحیح و مارمالاد پرتقال با پوست پرتقال خشک یا تازه تهیه می شود که عطر و طعم بسیار خوبی دارد. کمی پر زحمت و زمان بر است اما در عوض مربای خاص، شیک و خوش طعمی است که هنر خانم خانه را نشان می دهد مارمالاد پرتقال مناسب: مواد لازم برای مارمالاد پرتقال مناسب: مواد داخلی پرتقال: هویج متوسط، 4 تکه شکر، یک و نیم لیوان یا یک لیوان آب، یک لیوان پسته، کمی آبلیمو، نوک قاشق مواد لازم برای شهد مارمالاد پرتقال: 8 عدد پرتقال کوچک، 3 لیوان آب دو لیوان آبلیمو نوک قاشق چای خوری طرز تهیه مارمالاد پرتقال مناسب KEYWORDS طرز تهیه مارمالاد پرتقال
مناسب پرتقال ها را شسته و خشک کنید قسمت پرتقال را با رنده رنده کنید و کنار بگذارید. سر پرتقال را با چاقو به صورت افقی برش دهید و داخل پرتقال را با قاشق خالی کنید تا تلخی پرتقال گرفته شود یک قابلمه آب بجوشانید و پرتقال ها را در آب جوش بریزید و سپس به مدت 2 دقیقه بجوشانید. ، آنها را در آبکش بریزید و روی آنها آب سرد بریزید. .این کار را حدود 8 بار تکرار کنید تا تلخی از پرتقال ها گرفته شود.در انتها آب داخل قابلمه را بچشید، اگر هنوز تلخ است باید این کار را ادامه دهید. وقتی تلخی پرتقال را گرفتید، مواد داخلی را درست کنید. تلخی پوست سفید پرتقال را هم باید بگیرد. پرتقال ها یعنی مثل بالا چند بار بجوشانید و آبکش کنید و آب سرد اضافه کنید تا تلخی آن گرفته شود هویج را رنده کنید و شکر و آب را روی آتش بگذارید. وقتی شکر حل شد هویج و پوست پرتقال تلخ را به قابلمه اضافه کنید و بجوشانید تا غلیظ شود و در آخر کمی آبلیمو و خلال پسته اضافه کنید و کنار بگذارید. پرتقال ها را با مربای هویج پر کنید و در را ببندید. شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد و سپس حرارت را کم کنید تا غلیظ شود، پرتقال ها را در قابلمه قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مربا کم شود. مربا حدود 2 ساعت طول می کشد تا ببندد، پرتقال ها بعد از پخت به رنگ نارنجی در می آیند و بافت بیرونی آنها کمی سفت می شود. کمی آبلیمو به شربت مربا اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید.مربای پوست پرتقال خشک: مواد لازم مربای پوست پرتقال خشک پوست پرتقال 100 گرم شکر یک کیلو دو قاشق غذاخوری آبلیمو طرز تهیه مربای پوست پرتقال خشک مربای نارنج, طرز تهیه مربای نارنج, مربای نارنج رشته ای تلخی پوست پرتقال را پاک کنید و تمیز کنید و پوست پرتقال را بشویید و به مدت 3 ساعت در آب خیس کنید و گرم خیس کنید تا تازه شوددر این فاصله چند بار آب را عوض کنید، یک قابلمه آب روی آتش بگذارید تا بجوشد. برش های نرم را در قابلمه می گذاریم تا یکی دو بار بجوشد، سپس آبکش می کنیم و روی آن ها آب سرد می ریزیم. این کار را 4 تا 5 بار تکرار کنید تا تلخی برش ها کاملا از بین برود و شکر را با سه لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب بجوشد و شکر حل شود. بعد از اینکه شهد کمی غلیظ شد، خلال ها را داخل آن بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بجوشد و شربت غلیظ شود، 2 قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید و بعد از 1 دقیقه از روی حرارت بردارید. مربای پوست پرتقال تازه: مواد لازم برای مربای پوست پرتقال تازه: 5 عدد پرتقال، 1 کیلو شکر، هل آسیاب شده، 1 دانه، گلاب، 1/2 پیمانه، زعفران ساییده شده، قاشق چایخوری آبلیمو، 1 قاشق چایخوری یا 1 قاشق غذاخوری آبلیمو , طرز تهیه مارمالاد پوست پرتقال تازه: مربای پوست نارنج,طرز تهیه مربای نارنج, مربای نارنج رشته ای طرز تهیه مارمالاد پرتقال

پوست پرتقال را بردارید و تا حد امکان قسمت سفید آن را بردارید و دور بیندازید. پوست پرتقال را تکه تکه کنید و یک شب تا صبح در آب بگذارید. آب را عوض کن و بگذارید دو یا سه بار بجوشد سپس آبکش کنید و در آب سرد خیس کنید.این روش را چندین بار ادامه دهید تا از تلخی پوست پرتقال کاسته شود و برای خوردن آن قابل تحمل شود.3 لیوان آب و شکر را روی آتش بگذارید، وقتی شکر حل شد و به جوش آمد، پوست پرتقال را اضافه کنید و بگذارید 30 دقیقه بجوشد، مربا را زیاد هم نزنید، زیرا رسوبات آن روی دیواره ظرف می نشیند و با هم زدن و هم زدن شکر وارد مربا می شود. جوهر لیمو، هل، گلاب و زعفران را به مربا اضافه کنید و آرام آرام مخلوط کنید. به جوشاندن ادامه دهید تا احساس کنید مربا به قوام رسیده است، برای تست قوام شربت، مقدار کمی از آن را در بشقاب بریزید و یک قطره بین دو انگشت اشاره و انگشت اشاره خود بریزید. .. به هم بچسبانید سپس جدا کنید اگر شربت بین دو انگشت بماند یعنی به غلظت لازم رسیده است حرارت را خاموش کنید و مربا را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس در یک شیشه تمیز بریزید و در را ببندید و در یخچال نگهداری کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سیرابی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …