طرز تهیه پلو برنجی خوش رنگ و خوشمزه و خاص در رستوران
یک رژیم غذایی سالم محسوب می شود. پلو رنگارنگ یا پلو رنگین کمانی از ترکیب سبزی های رنگارنگ و برنج تهیه می شود. یا برنج را آبکش کرده و پلوهای رنگارنگ درست کنید و از سبزی های رنگارنگ و تکه های مرغ برای تزیین ظرف برنج استفاده کنید. استفاده از سبزی رنگی و مرغ در این پلو کاملا به سلیقه شما بستگی دارد و نیازی نیست خود را به سبزیجاتی که در دستور پخت رنگین پلو گنجانده شده محدود کنید و از این جشنواره رنگ و طعم لذت ببرید.مواد لازم برای پلو رنگارنگ مجلسی: چغندر یا لبو، 1 عدد سیب زمینی شیرین، 1 عدد سیب زمینی بنفش متوسط، 1 عدد هویج متوسط، 1 عدد هویج، 1 عدد هویج، 1 عدد پیاز ارغوانی، 1 عدد گوشت یا مرغ پخته به مقدار لازم، بادیان گل و جوز هندی به میزان لازم پودر زیره سیاه و صورتی، سیب زمینی کدو تنبل به میزان لازم ته دیگ، زعفران دم کرده به میزان لازم، روغن به میزان لازم، آلو به میزان لازم، چند شاخه، 3 پیمانه، ، طرز تهیه مجلسی پلوهای رنگی سیب زمینی ها را بشویید و پوست بگیرید و ورقه ای برش دهید.چغندر، چغندر، زرده و هویج را بشویید و برش بزنید. ماهیتابه را گرم کنید و سیب زمینی ها را جداگانه با کمی روغن تفت دهید. در همان ماهیتابه سبزی های دیگر را جداگانه تفت می دهیم و پیاز را خلالی می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم تا روشن و طلایی شود سپس شکر را اضافه کرده و هم می زنیم تا کاراملی شود. آلو را اضافه کرده و تفت دهید. ادویه ها را آسیاب کنید. ماهیچه را با ادویه های دلخواه، سیر و فلفل قرمز بپزید. تراشیدن عضلات. برای کف قابلمه کدو یا سیب زمینی قرار دهید. برنج را با کمی نمک بپزید و آبکش کنید و با مخلوط سبزیجات و ماهیچه و پیاز و آلو سوخاری و پودر ادویه در قابلمه بریزید. مقداری زعفران صاف شده روی برنج بریزید و در قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بپزید.برنج رنگی با مرغ مواد لازم برنج رنگی با مرغ 4-6 نفر برنج آبکش شده 4 پیمانه فیله مرغ 500 گرم فلفل رنگی (از هر رنگ یکی) 4 عدد زعفران آب شده 1 قاشق غذاخوری پرک بادام 1 پیمانه پرک پسته 1 پیمانه کره 150 گرم نخود سبز خام (جوش) 1 پیمانه ذرت کنسرو شده 1 پیمانه نمک و فلفل و آبلیمو به میزان لازم طرز تهیه فیله مرغ رنگین پلو مرغ را به مخلوط نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران آغشته کنید و در یخچال بگذارید. 1-2 ساعت تا مزه دار شود و سپس با کمی آب روی حرارت ملایم بپزید و بگذارید کمی برشته شودفلفل های رنگی را به قطعات کوچک خرد کنید و با کمی کره تفت دهید تا نرم شوند. خلال پسته و بادام را جداگانه در کره سرخ کنید و کنار بگذارید. برنج را آبکش کرده و بجوشانید. برنج را در ظرف مورد نظر بریزید و فلفل دلمه ای، نخودفرنگی، ذرت، خلال پسته و بادام را مخلوط کنید و برنج را با این ترکیب رنگ تزئین کنید و مرغ ها را کنار بشقاب بچینید. روش دیگر این است که مواد را لایه لایه یا روی برنج گذاشته و همراه با برنج بپزید تا نرم شود. برنج قرمز رویال مواد لازم برای برنج قرمز رویال 3 پیمانه مرغ پخته، 1/2 سینه، 5 قاشق غذاخوری بادام، 3 قاشق غذاخوری پسته، 3 قاشق غذاخوری پرتقال، 2 قاشق غذاخوری آرد برنج، 1 قاشق غذاخوری عصاره زعفران الیت، 1 قاشق غذاخوری فلفل و نمک، 1 قاشق غذاخوری نمک برای تهیه پلو شاهانه باید پرتقال ها را از روز قبل در آب خیسانده و 3 بار آب آن را عوض کنید تا تلخی آن گرفته شود. خلال پسته و بادام را با کمی روغن تفت دهید سپس خلال های پرتقال و زرشک را اضافه کرده و تفت دهید. سینه مرغ پخته و خرد شده را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.فلفل نمک؛ ادویه پیلویی و عصاره زعفران الیت را اضافه کنیدبرنج را آبکش کرده و به همراه مواد مخلوط شده در قابلمه بریزید و بگذارید استراحت کند. برای تهیه برنج سلطنتی می توانید تکه های مرغ را جداگانه بپزید و کمی کباب کنید و کنار برنج قرار دهید و به جای اینکه در حین دم کشیدن برنج مواد را اضافه کنید، در انتها هنگام سرو روی برنج را با ورقه های برنج بپوشانید. پسته، خلال بادام، زرشک و با پرتقال تزیین کنید. برنج رنگین کمانی مواد لازم: برنج رنگین کمانی، نخود سبز، هویج 2 پیمانه، فلفل دلمه ای 1 پیمانه، برنج نصف پیمانه، گوشت چرخ کرده 3 پیمانه، پیاز 300 گرم، 1 عدد آب و نمک را بجوشانید تا نرم شود یا از نخود فرنگی کنسرو شده استفاده کنید. . پیاز را با کمی روغن تفت دهید و هویج خرد شده را اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه گوشت و ادویه ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.در پایان نخود و فلفل دلمه ای خرد شده را به همراه ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و زعفران و نمک اضافه کرده و کمی تفت داد.برنج را به شکل کیک در آورید و وقتی آب آن کشیده شد، ته دیگ دلخواهتان را در قابلمه دیگری قرار دهید و مقداری برنج ته قابلمه بریزید و سپس یک لایه از مواد رنگی اضافه کنید و ادامه دهید. به همین ترتیب تا زمانی که قابلمه پر شود و به مدت 30 – اجازه دهید 45 دقیقه بماند. .
برچسبانواع رنگین پلو پلو رنگین کمانی دستور پخت رنگین پلو رسپی رنگین پلو رنگین پلو رنگین پلو با گوشت رنگین پلو با مرغ رنگین پلو سلطنتی رنگین پلو مجلسی طرز تهیه رنگین پلو با مرغ طرز تهیه ی رنگین پلو
مطلب پیشنهادی
طرز تهیه دانگو یا کوفته برنجی ژاپنی دانگو یا کوفته برنجی ژاپنی به شکل کوچک …