طرز تهیه مربای گوجه فرنگی مینیاتوری یا گیلاسی

نحوه درست کردن مربا گوجه,مواد لازم برای مربا گوجه مربای گوجه فرنگی مینیاتوری در واقع یک مربای دسر است

مواد لازم برای مربای مینیاتوری گوجه فرنگی مینیاتوری یک کیلو گوجه فرنگی یا گیلاسی یک کیلو شکر نیم قاشق چایخوری هل رنده شده 3 قاشق غذاخوری آبلیمو طرز تهیه مربای مینیاتوری : این مربای دسر با گوجه فرنگی تزئینی درست می شود. یا گیلاس تهیه می شود. شهد را با دو لیوان آب و شکر آماده کنید. با نوک چاقوی تیز یک برش کوچک در پوست گوجه فرنگی ایجاد کنید. حالا همه آنها را در ظرفی که حاوی آبجو است بریزید. بعد از حدود 5 دقیقه آن ها را خارج کرده و سپس در آب سرد قرار دهید و سپس با نوک انگشت به آرامی پوست آن ها را بگیرید سپس داخل عسلی که در حال غلیظ شدن است بریزید و با حرارت ملایم حدود 5 دقیقه بپزید و یک دقیقه بجوشانید. . بعد از 5 دقیقه پودر هل را آسیاب کرده و الک کنید سپس آبلیمو را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مربا خنک شود. سپس آن را در یخچال قرار دهید و صبح روز بعد آن را در شیشه استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید نکاتی در مورد تهیه مربای گوجه گیلاسی: این مربا تزیین بسیار زیبایی برای کاناپه پنیر و مربا و همچنین دسر خواهد بود.اگر دوست داشتید، وقتی پودر هل را در آن ریختید، می توانید دو تا سه قاشق غذاخوری گلاب به مربا اضافه کنید.این مربا باید قبل از اضافه کردن کدوها غلیظ باشه چون بعد از اضافه کردن گوجه ها زمان زیادی نداریم. این مربا نباید زیاد پخته شود چون گوجه ها کاملا له می شوند و حالت خود را از دست می دهند و رنگ مربا تیره می شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای آلو سیاه

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …