طرز تهیه کیک جنگل سیاه

دستور کیک جنگل سیاه, دارک کیک, دستور پخت کیک جنگل سیاه طرز تهیه کیک جنگل سیاه
کیک جنگل سیاه کیک جنگل سیاه کیک آلمانی با ظاهر و طرز تهیه متفاوت و خوشمزه است که حتماً باید حتماً یکبار امتحان کنید. یک کیک آلمانی که دستور پخت متفاوتی دارد. دستور اصلی این کیک با نوشیدنی الکلی تهیه می شود و به همین دلیل محبوبیت زیادی دارد. در ادامه مطلب دو روش تهیه کیک سیاه جنگلی را به شما آموزش می دهیم، طرز تهیه با کمپوت آلبالو و دستور پخت با شربت، تفاوت بارز این کیک تزیین سطح کیک با شکلات یا شکلات رنده شده است. برگ که به سطح کیک حالت جنگلی می دهد مواد لازم برای کیک جنگل سیاه 8 نفر پودر کاکائو دو سوم لیوان معادل 57 گرم آرد 210 گرم جوش شیرین 1.5 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری شکر، 1.5 فنجان، معادل 300 گرم کره، 102 گرم عصاره وانیل، 1 قاشق چایخوری تخم مرغ، 2 عدد دوغ، 1.5 فنجان مواد، 1/2 فنجان کمپوت آلبالو، 1/2 پیمانه کره ، 1/2 پیمانه شکر.5 فنجان معادل 220 گرم قهوه آماده 1/4 فنجان کمپوت گیلاس 2 قوطی مواد لازم برای کیک: شکلات تخته ای رنده شده 1/2 قاشق غذاخوری شیرخشک (یا پودر قند) 2 قاشق غذاخوری آب کمپوت گیلاس 1/8 فنجان خامه شیرین 2 پیمانه   1 طرز تهیه کیک جنگلی سیاه طرز تهیه کیک جنگلی فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.مواد خشک کیک را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک کنید.کره را در همان درجه حرارت با شکر مخلوط کنید تا کرم قهوه ای رنگ شود و شکر حل شود.تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید. در حین هم زدن کره.اضافه کرده و در آخر وانیل و سپس دوغ را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود.مواد خشک را کم کم به مواد خیس اضافه کرده و فقط تا زمانی که مایه یکدست شود هم میزنیم. کیک خمیری که در 3 تهیه شده است را داخل آن بریزید. ماهی تابه ها را به 3 قسمت تقسیم کرده یا بپزید. مدت زمان پخت کیک در فر حدود 25 دقیقه است.بعد از پخت کیک اجازه دهید کاملا خنک شود سپس آن را از قالب خارج کرده و روی توری قرار دهید تا رطوبت آن گرفته شود.سطح کیک را سوراخ کنید. یک خلال دندان و نصف پیمانه کمپوت آلبالو را در آن بریزید. برای تهیه مواد متوسط ​​کیک بلک فارست، کره را با شکر و مقدار کمی نمک مخلوط کنید تا سبک و پف کند، سپس قهوه دم کرده را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. بین لایه های کیک را با کره خامه پر کنید و روی آنها آلبالوهای بدون هسته بچینید و در صورت تمایل می توانید کیک را در ظرف دربسته به مدت 1 یا 2 روز در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.برای تهیه رویه کیک، خامه قنادی و شیرخشک را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.می توانید کاسه را روی یخ بگذارید تا خامه شکل بهتری بگیرد و در آخر آب کمپوت را اضافه کنید و خامه را روی کیک بمالید و سپس شکلات رنده شده را روی آن بپاشید. مواد لازم برای کیک جنگل سیاه به روش پخت دوم) دو قاشق غذاخوری  کیک جنگل سیاه, اموزش کیک جنگل سیاه, طرز تهیه کیک جنگل سیاه طرز تهیه کیک جنگل سیاه

طرز تهیه 2 قبل از شروع کار همه مواد را 2 ساعت قبل از اینکه به دمای محیط برسند خارج از یخچال بگذارید. فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود، قالب کیک 20 سانتی را چرب کنید و کنار بگذارید. کره را آب کرده و کنار می گذاریم تا خنک شود، در این دستور به دو مدل کیک اسفنجی ساده و کیک اسفنجی کاکائویی نیاز دارید. برای تهیه کیک پوندی، دو عدد تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و سپس شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا سفت و کدر شود.وانیل را اضافه کنید سپس آرد را روی مواد الک کنید و هم بزنید تا یکدست شود.کره را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس مایه را در قالب بریزید و به مدت 12-13 دقیقه در فر بپزید و برای تهیه کیک کاکائویی زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده را با 50 گرم شکر خوب بزنید تا سفت و پفکی شود، زرده را با 25 گرم شکر مخلوط کنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سفیده را به زرده اضافه کنید و به آرامی با همزن در یک جهت مخلوط کنید. سپس مواد خشکی را که الک کرده اید همراه با تخم مرغ ها در چند مرحله اضافه کنید و در آخر کره را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود و روی آن را با روغن بپوشانید و به مدت 15-10 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از تمام شدن اجازه دهید خنک شود سپس آن را از تابه خارج کرده و کاغذ روغنی را بردارید. در همین حین وسط کیک سافجی که از قالب خارج کرده اید برش افقی بزنید تا دو کیک دایره ای شکل داشته باشید کیک کاکائویی را به صورت نوارهایی به عرض 3 سانتی متر برش دهید.کمی شربت بریزید تا مرطوب شوند و روی لایه کیک بغلتانید و کمی فشار دهید تا به هم بچسبند و روی آنها را خامه بمالید و کمپوت آلبالو بدون هسته قرار دهید.لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید، خامه را بمالید و با شکلات رنده شده بپوشانید. روی کیک را با خامه و شکوفه های گیلاس تزئین کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک پودینگ فنجانی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …