طرز پخت مربا موز

طرز تهیه ی مربا موز, درست کردن مربا موز طرز تهیه مربای موز
مربای موز در تمام فصول سال قابل تهیه است. مربای موز ماندگاری کمتری نسبت به سایر مرباها دارد. و باید قبل از آن مصرف شود. پس به مقدار کم تهیه کنید.موز دارای مواد معدنی زیادی است که طرفداران زیادی دارد. مربای موز یکی از مرباهای خوش طعمی است که می توانید آن را به عنوان دسر سرو کنید. استفاده از موز در صبحانه کودکان ممکن است مناسب باشد، مخصوصا برای کودکانی که تمایلی به خوردن موز ندارند مربای موز: مواد لازم برای تهیه مربای موز: 500 کیلوگرم موز، 1 عدد لیمو، 350 گرم شکر، 1.5 لیتر زعفران صاف شده در صورت تمایل. 1 قاشق غذاخوری پودر هل، نصف قاشق چایخوری گلاب، 1 قاشق غذاخوری پسته، بادام و گردو خرد شده در صورت تمایل طرز تهیه مربای موز: شکر را با آب مخلوط کنید و بگذارید بجوشد تا غلیظ شود. در همین حین، موز را حلقه حلقه کنید، دقت کنید که حلقه های موز خیلی نازک یا ضخیم نباشد، آب لیموترش ها را بگیرید و صاف کنید، سپس روی موزهای ورقه شده بریزید. سعی کنید تمام قسمت های موز را با آب لیمو بپوشانید.آب لیمو برای جلوگیری از قهوه ای شدن موز است.بعد از غلیظ شدن شربت، چنار را اضافه کنید و بگذارید حدود 2-3 دقیقه بجوشد، اگر چنار نرمتر و رسیده بود، کمتر بجوشانید. یعنی به محض جوشیدن شعله را خاموش کنید. اما اگر چنار سفت بود، می توانید آنها را به مدت 5 دقیقه بجوشانید. موز را نباید له کرد. در انتها زعفران جوشانده و گلاب را اضافه کرده و با احتیاط هم بزنید و حرارت را خاموش کنید. وقتی مربا خنک شد خلال پسته، بادام و گردو را اضافه کنید و اجازه دهید مربا خنک شود. سپس آن را در ظرف تمیزی قرار دهید و چند روز در یخچال نگهداری کنید، ماندگاری مربای موز مانند مرباهای دیگر نیست و باید زودتر مصرف شود. مربا موز,پخت مربا موز طرز تهیه مربای موز

برای تهیه مربای موز: موزهایتان را با چاقوی پلاستیکی و غیرفلزی برش دهید تا زود سیاه نشوند، استفاده از زعفران برای رنگ مربای موز خوب است اما طعم آن را از بین می برد. بهتر است از آن استفاده نکنید، در صورت تمایل می توانید چوب دارچین را اضافه کنید یا گلاب و هل را بردارید یا هر 3 عنصر را با هم اضافه کنید، بستگی به ذائقه شما دارد.مربا را مانند سوپ هم نزنید، زیرا موز له می شود و مربا زشت به نظر می رسد.زیاد هم زدن لازم نیست چون باید خیلی زود آتش خاموش شود. عجله نکنید و اجازه دهید آب مربا قوام مناسبی پیدا کند. استفاده از کمی پودر ژلاتین داخل شهد مربا پس از غلیظ شدن می تواند از چسبیدن موز به هم جلوگیری کند. سیاه شدن موز باید در شربت باشد تا سیاه نشود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نوشیدنی های سرد زمستانی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …