نکاتی مهم برای تهیه ترشی و شور پاییزی


پایه تمام ترشی ها آب شور است که بدون آن مواد اولیه ناقص است. اگر برای پاییز و زمستان امسال قصد تهیه ترشی و ترشی خوشمزه را دارید، پیشنهاد می کنیم از این نکات، چند نکته مهم برای تهیه ترشی و ترشی پاییزی خوشمزه استفاده کنید. در واقع، هر کسی می تواند ترشی های خود را از میوه ها و سبزیجات مورد علاقه خود درست کند. به عنوان مثال، من از همه چیز از لیمو و هندوانه گرفته تا سیب، پیاز، هویج، تربچه و خیار استفاده می کنم. شما می توانید صدها دستور پخت ترشی را در اینترنت پیدا کنید و من می دانم که همه آنها عالی و خوشمزه هستند. من دوست دارم چیزها را نگه دارم. ساده با در نظر گرفتن برخی نسبت ها شما به راحتی می توانید این نسبت بدون خطا را با میزان میوه و سبزیجاتی که می خواهید ترشی کنید تنظیم کنید و همچنین می توانید با استفاده از انواع سرکه یا ترکیبی از ادویه ها آن را سفارشی کنید.اگر یک شیشه درب دار و مقداری میوه و سبزیجات دارید، درست کردن یک ترشی بسیار خوشمزه فقط چند قدم دورتر است.نسبت آب نمک چند ظرفیتی در آب نمک و ترشی پایه و اساس هر ترشی است، آب نمکی که بدون آن مواد اولیه ناقص است. مواد تشکیل دهنده ترشی از چهار ماده اصلی تشکیل شده است: سرکه برای اسیدی کردن، آب برای کاهش اسیدیته اسید، شکر برای متعادل کردن اسید و نمک برای طعم دادن. مهم نیست که چه چیزی را برای ترشی انتخاب می کنید، این چهار مورد همیشه به نسبت خاصی وجود دارند. : یک فنجان سرکه، یک لیوان آب، دو پیمانه شکر، یک قاشق غذاخوری نمک و اگر مقدار مساوی آب و سرکه را به یاد آورید، به ازای هر دو فنجان مایع، نصف فنجان شکر به اضافه یک قاشق غذاخوری نمک. شما می توانید به راحتی فرمول خود را با هر تعداد مواد تشکیل دهنده و آب نمک تنظیم کنید. برای تهیه آب شور ترشی کافی است چهار ماده اصلی را به همراه هر ادویه دلخواه بجوشانید. سپس به سادگی این مایع را داخل لیوان هر نوع نمکی که می خواهید درست کنید بریزید. به محض اینکه آب نمک به دمای محیط رسید، درب آن را گذاشته و در یخچال قرار دهید. ترشی شور را فقط بعد از 24 ساعت ماندن در یخچال می توانید استفاده کنید.با این حال، هر چه مواد بیشتر در آب نمک بمانند، طعم بیشتری خواهند داشت و خوشمزه‌تر می‌شوند.ادویه ها و چاشنی ها و ترشی مرزه با طیف گسترده ای از ادویه ها، دانه ها و سبزیجات خشک طعم دار می شوند. می‌توانید ترشی‌های شور خود را با ادویه‌های مخصوص ترشی موجود در فروشگاه‌ها مزه‌دار کنید یا می‌توانید خودتان در خانه درست کنید. هیچ دستور العمل ثابتی برای تهیه آب نمک طعم دار وجود ندارد. خودتان را محدود نکنید و از آنچه بیشتر دوست دارید استفاده کنید، سیر، علف لیمو و حتی انواع مختلف نمک. ترکیب هایی که با آن می توانید طعم ایجاد کنید بی پایان هستند. کاری که می توانید انجام دهید ترشی است. اکنون که نسبت آب نمک را می‌دانید و ایده‌های خوبی برای طعم‌دهی دارید، باید انتخاب کنید که از چه چیزهایی برای آب نمک استفاده کنید. . برای سهولت در کار شما لیستی از 20 ماده (میوه و سبزی) بسیار مناسب برای تهیه ترشی به شما تقدیم می کنم، می توانید گلابی شیرین و شور را به انواع سالاد اضافه کنید یا مستقیماً به عنوان میان وعده میل کنید.انجیر شور با انواع گوشت های کبابی فوق العاده استمی توانید با لیمو یک نمک بسیار خوشمزه درست کنید. با ترکیب انگور با دارچین و فلفل سیاه هم می توانید نمک خوبی درست کنید. زنجبیل پوست کنده و ادویه های برشته شده را به انبه نمکی اضافه کنید. گوجه فرنگی های گوشتی را به نمک تبدیل کنید. همچنین می توانید آناناس را به نمک تبدیل کنید. ترشی سبزیجات و لوبیا سبز را با پوست می توان به نمک تبدیل کرد. سبزیجات پخته شده مانند فلفل دلمه ای رنگی را نیز می توان به نمک تبدیل کرد. ترشی شور بسیار زیبا و خوش طعم می شود. تربچه تازه نیز برای نمک زدن مناسب است. نمک گل کلم که یکی از معروف ترین آن هاست، ترکیبی از گل کلم با هویج و فلفل دلمه ای است. اگر به دنبال نمک و سوختگی تند است، فلفل سبز تند برای آن مناسب است. با تبدیل کرفس به نمک برای سالاد، دیگر نیازی به سس ندارید. ذرت، ذرت کامل یا فقط دانه ها را به لیست نمک خود اضافه کنید. می توانید به نمک تبدیل کنیدبا یک بطری و چهار ماده اصلی می توانید به یک نمکدان حرفه ای تبدیل شوید و با انواع میوه ها و سبزیجات لذیذترین و متفاوت ترین طعم ها را ایجاد کنید.




قبلی طرز تهیه شیره خرما خانگی + نکات تهیه آن
بعدی طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای



مطلب پیشنهادی



ریواس یکی از سبزیجاتی است که در فصل بهار وجود دارد استریواس یکی از سبزیجاتی …


مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …