بهترین روش سیب زمینی سرخ کردن

 سرخ کردن سیب زمینی,سیب زمینی سرخ کرده پفکی

طرز تهیه سیب زمینی رستورانی :

برای پخت سیب زمینی سرخ کرده رستورانی بهتر می باشد ابتدا سیب زمینی ها را درشت خرد کنید. بعد به مدت یکی دو ساعت درون آب یخ قرار بدهید. این کار سبب می شود ماده اضافه درون سیب زمینی از بین برود. برخی از بیماران که نباید سیب زمینی بخورند ( مثل بیماران دیالیزی که سموم بدن به سختی دفع می شود) دکتر توصیه می کند اگر متمایل به خوردن سیب زمینی هستند، اول دقایقی آن را درون آب بگذارند که سموم سیب زمینی دفع شود.

مقداری آب درون قابلمه بریزید و اجازه بدهید جوش بیایند و زمانی که جوش آمد سیب زمینی های خلالی را داخل آب جوش بریزید و بعد از 5 لحظه آبکش کنید. بعد از آبکش کردن روی آن آب سرد بریزید و بگذارید آب آن خارج شود و بعد در روغن انبوه سرخ کنید در این روش نیازی به طلایی شدن سیب زمینی ها نیست زودتر می پزند البته اگر دوست داشتید هم می توانید بیشتر سرخ کنید.

با این روش سیب زمینی سرخ کرده پفکی آماده کرده اید و یکی از بهترين روش سرخ كردن سيب زمينی می باشد.

سیب زمینی سرخ کرده,طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده

طرز خلال كردن سيب زميني

نکاتی برای “طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده “:

برای سرخ کردن سیب زمینی ها روی هم نباشند تا بهتر سرخ شوند.

برای پیشگیری از نرم شدن سیب زمینی سرخ کرده سیب زمینی ها را بیشتر از 5 لحظه داخل آبجوش قرار ندهید.

طرز خلال كردن سيب زميني:

برای این نوع سرخ کردن سیب زمینی باید خلال های سیب زمینی درشت باشند اگر نازک کتید سیب زمینی ها نرم و له می شوند.

بیشتر بخوانید:  مضرات و خواص توت فرنگی

بهتر می باشد سیب زمینی را از هر جهت سه یا چهار اقبال کنید این میزان برش برای سیب زمینی های میانه می باشد.

 

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …