طرز تهیه مربا هویج

مواد لازم برای پخت مربا هويج, پخت مربا هویج طرز تهیه مربای هویج خانگی
مواد لازم برای تهیه مربای هویج: 1 کیلوگرم هویج رنده شده 1 کیلوگرم شکر 100 میلی گرم گلاب (به میزان لازم) هل 10 عدد هل 1/8 قاشق چایخوری زعفران (مصرف خشک) *کمی وانیل (به میزان لازم) ) لازم (1 چوب دارچین * 1 پیمانه جوز هندی (به میزان لازم) * 1 قاشق غذاخوری آبلیمو، کمی پودر فلفل (در صورت تمایل) * وانیل (اگر شکر است یک قاشق چایخوری / اگر وانیل خالص است 1/8 قاشق چایخوری) ) * جوز هندی یا تا پنج بشمارید که رنده می کنید) * آبلیمو یا کمی آبلیمو 1/8 قاشق چایخوری طرز تهیه مربای هویج: برای تهیه مربای هویج، هویج را از شب قبل رنده کرده و در قابلمه لعاب دار بریزید و اضافه کنید. هل را داخل آن بریزید و شکر را روی آن بریزید و درب آن را بدون هم زدن بگذارید و کم کم قابلمه را کنار بزنید تا بخواهید مربای هویج را بپزید.بعد از حدود 12 ساعت در قابلمه را ببندید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و اجازه دهید شکر به آرامی آب شود و هویج به آرامی از ته بپزد که حدود یک ساعت طول می کشد، می توانید از شعله پخش کن استفاده کنید، شکر اضافه نکنید. در این روش پخت مربای هویج نیازی به آب نیست و مربا خودش را تخلیه می کند.در آخر وقتی مربا غلیظ شد، آبلیمو یا آبلیمو را اضافه کنید و بعد از ده دقیقه چوب دارچین، زعفران، گلاب، جوز هندی و وانیل (در صورت تمایل 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز، نگران نباشید مربایتان را اضافه کنید. تند می شود) نمی توانید) و از روی حرارت بردارید و بهتر است 24 ساعت در همان قابلمه نگه دارید اما درب آن را نگذارید و یک دستمال بزرگ سنگین مانند حوله قرار دهید. روی قابلمه تا سرد شدن عرق نکند و بعد از سرد شدن و مطمئن شدن از شیرین نشدن مربا آن را در لیوان های تمیز و کوچک بریزید و در یخچال قرار دهید مراقب باشید هل و دارچین از هم جدا نشود. شاخه مربا.مرباى هويج,طرز تهیه مرباى هويج طرز تهیه مربای هویج خانگی
مواد لازم برای تهیه مربای هویج : هویج رنده شده 1 کیلوگرم شکر 1 کیلوگرم هل رنده شده 1 قاشق غذاخوری پوست پرتقال 1 لیوان آب لیمو 1 قاشق غذاخوری آب 2 لیوان بزرگ طرز تهیه مربای هویج : برای تهیه مربای هویج ابتدا هویج را رنده کنید با آب شکر مخلوط کنید و در قابلمه بریزید و روی گاز بگذارید و بگذارید غلیظ شود سپس پوست پرتقال و هل را اضافه کنید و بگذارید 30 دقیقه دیگر بپزد حدود 2 ساعت طول می کشد تا هویج شما بپزد. مربا نباید خیلی سفت یا شل باشد، اگر خیلی سفت بود دلمه می زند و اگر شل باشد کپک می زند، پس مراقب باشید وقتی به غلظت متعادل رسید آن را خاموش کنید.در آخر یک قاشق غذاخوری آبلیمو بریزید و وقتی خنک شد آن را در شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید. طرزتهیه مربای هویج,طرز تهیه ی مربای هویج طرز تهیه مربای هویج از کارخانه

برای “تهیه مربای هویج”: می توانید از ورقه های تازه پوست پرتقال در مربای هویج (حدود 1/2 پیمانه) یا دو قاشق مرباخوری خشک استفاده کنید که البته باید این کار را انجام دهید. بعد از آن کمی بجوشانید و چند ساعت در آب سرد قرار دهید و آب آن را به صورت دوره ای عوض کنید. پوست پرتقال را 3 بار در آب بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود. بادام و پسته هم در مربای هویج عالی هستند و مربا را زیبا می کنند. اگر می خواهید دیر بپزید، از هر کدام یک قاشق غذاخوری به مربای خشک اضافه کنید، اگر مربای هویج در دمای کم و یکنواخت پخته شد، سفت نمی شود و اگر جا افتاد، دوباره مربا را با آب جوش روی حرارت قرار دهید. 100 میلی گرم آب جاری پنج دقیقه و از روی حرارت بردارید. و بعد از سرد شدن در ظرفی گذاشته و کنار می گذاریم. *** بهتر است مرباها را در ظرف لعابی درست کنید و برای خوش رنگ شدن آن از قاشق چوبی استفاده کنید.*** بهتر است مربای هویج را بعد از پخت 24 ساعت در همان قابلمه نگه دارید تا اگر دلمه شد دوباره با کمی آب یا گلاب بجوشانید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه بیسکویت بادام زمینی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …