طرز تهیه گراتن قارچ

گراتن یکی از غذاهای فرانسوی است که با پنیر پیتزا و سس بشامل در فر پخته می شود. گراتن قارچ یک غذای کامل و بسیار غنی است که می توانید برای ناهار یا شام میل کنید. گراتن یک غذای فرانسوی است که در فر پخته می شود. گراتن در همان ظرفی که پخته می شود سرو می شود. برای تهیه گراتن غذای کم قد انتخاب کنید گراتن قارچ و سیب زمینی مواد لازم برای گراتن قارچ و سیب زمینی : 1 حبه قارچ خلال شده 300 گرم 2 تخم مرغ 2 عدد کره نصف پیمانه کره 1 قاشق غذاخوری ورقه شده . سیب زمینی نازک 1 کیلو پنیر گودا 150 گرم نمک و فلفل دلخواه 2 شیر 3/3 پیمانه گراتن قارچ و سیب زمینی, گراتن سوسیس و قارچ, گراتن سبزیجات طرز تهیه قارچ و سیب زمینی گراتین
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود. سیب زمینی را پوست گرفته و به ورقه های نازک برش دهید. قارچ را ورقه ای برش دهید و در کمی آبلیمو خیس کنید تا سیاه نشود تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بزنید تا یکدست شود، شیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. خامه و نمک را به تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.یک حبه سیر را رنده کنید و با یک قاشق غذاخوری کره مخلوط کنید و کف ظرف مورد علاقه خود را چرب کنید.قارچها را بشویید و آبکش کنید. سیب زمینی را کف قالب بچینید و رویش یک لایه قارچ بچینید و دوباره یک لایه سیب زمینی و مخلوط تخم مرغ را طوری روی مواد بچینید تا یکدست همه ظرف را پر کند. ظرف گراتن را به مدت یک ساعت در طبقه میانی فر بگذارید .سپس از فر خارج کرده پنیر را رویش پخش کنید و نیم ساعت دیگر در فر بگذارید تا پنیر برشته و طلایی شود.   گراتن سبزیجات, گراتن قارچ با سس بشامل, طرز تهیه گراتن قارچ  گراتن قارچ با سس بشاملمواد لازم گراتن قارچ با سس بشاملسیب زمینی    ۳ عددقارچ ۳۰۰ گرمکره ۱ ق غذا خوریآرد ۳ ق غذا خوریشیر ۲ لیوانخامه ۱ ق غذا خوریپنیر پیتزا به مقدار لازمنمک و فلفل و پودر سیر به مقدار لازمجعفری و یا پیازچه برای تزئین به مقدار لازم طرز تهیه گراتن قارچ, گراتن قارچ و سیب زمینی, گراتن سوسیس و قارچ  طرز تهیه گراتن قارچ با سس

بشاملفر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سیب زمینی را پوست گرفته به حلقه های نیم سانتی برش بزنید و 20 دقیقه در آب سرد قرار دهید تا نشاسته اضافه اش گرفته شود سپس آبکش کنید و با کمی آب بجوشانید تا نیم پز شود یا کف سینی فر بچینید و با قلم مو کمی روغن رویشان بکشید و مقداری نمک و فلفل بپاشید و به مدت 15 – 20 دقیقه در فر تنوری کنید. قارچ ها را بشویید و حلقه کنید و با 1 قاشق آبلیمو مخلو ط نموده و تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود و قارچ را با کمی روغن روی حرارت بالا تفت دهید تا آبش کشیده شود برای تهیه سس بشامل تابه را روی حرارت بگذارید و کره را اضافه کنید تا ذوب شود سپس آرد را اضافه کرده تفت دهید تا خامی اش گرفته شود ، حین هم زدن شیر گرم را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود . در انتها نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را به همراه خامه اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. کف ظرف گراتن را با قلم مو چرب کنید و سپس یک لایه نازک سس بشامل کف ظرف بکشید و یک لایه سیب زمینی و سپس یک لایه قارچ بچینید رویشان سس بشامل و کمی پنیر پیتزا بریزید و ادامه دهید تا ظف پر شود روی مواد را با سس بشامل و پنیر پیتزا پر  کنید. ظرف گراتن را به مدت 30 – 40 دقیقه در فر 180 درجه قرار دهید تا پنیر ذوب شود و در صورت تمایل در انتها گریل را روشن کنید تا روی گراتن طلایی شود. در صورت تمایل می توانید کمی پیازچه و جعفری خرد شده روی لایه سیب زمینی بپاشید.  .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی هفت بیجار

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …